Wonen & Leven

Uw huis met u mee laten groeien en de ruimten afstemmen op nieuw gebruik, en vooral met meer plezier beleven omdat uw huis uw gemoed en geluk beïnvloedt.

 

In onze visie vormen architectuur, interieurarchitectuur en inrichting een samenspel rondom u. Gezamenlijk hebben ze de impact om uw woning werkelijk te veranderen in een omgeving die uitdrukking geeft aan uw waarden en wensen. Bergblick creëert overzicht en ontwerpt voor u comfort, functionaliteit, ruimtelijkheid, licht, sfeer in een nieuwe beleving.

Of u nu een doorgroeier bent met high-end wensen en de behoefte aan ontzorging, of als starter op weg geholpen wil worden met inspiratie en praktische oplossingen, we stemmen onze diensten af op uw situatie.

 

Inspiratieworkshop

In een inspiratieworkshop helpen we u op weg door de mogelijkheden van uw huis te ontdekken en ideeën te schetsen. U krijgt inzicht en weet beter wat u wilt. Ook kunnen we kostenindicaties geven en anticiperen op eventuele bouwtechnische aanpassingen.

Als u een nieuwbouwhuis gekocht heeft kunt u de workshop gebruiken ter voorbereiding op uw gesprek met de kopersbegeleider.

De workshopprijs bedraagt €930,- (incl. btw) en is inclusief voorbereiding en een inspirerend visueel verslag (PDF) met de gemaakte schetsen en referenties.

 

Basisontwerp

U heeft behoefte aan een persoonlijk ontwerp waarin alles samenkomt, en dat u

in eigen beheer wilt uitvoeren. We creëren samen met u, fasegewijs, een totaalplan: een samenhangend geheel waarin alle aspecten belicht worden: bouwkundige, interieurbouw, kleur- en materialisatie, verlichting en suggesties voor inrichting. We presenteren overtuigend met moodboard, 2 en 3D tekeningen en bemonstering. Door het conceptuele karakter behoudt u ruimte voor eigen invulling. Zie het basis ontwerp als een routekaart naar uw droomhuis.

 

Ontwerp++begeleiding

Heeft u uitgebreide en specifieke wensen en wilt u graag begeleid worden bij de aannemerskeuze en het bouwtoezicht? Overweeg dan Ontwerp++begeleiding. Met Bergblick werkt u gefaseerd van concept naar een definitief plan. We gebruiken een serie inspirerende workshops om ontwikkelde ideeën en alle aspecten tot in detail te bespreken.

Ontwerp++begeleiding gaat met detaillering, artist impressies, specificaties, en showroombezoek een flinke stap verder dan het ‘Basis ontwerp’; u krijgt optimaal zicht op kwaliteit. Voor de realisatie ontzorgt Bergblick u met een eventuele vergunningsaanvraag, de aannemersselectie en bouwtoezicht. U weet waar u aan toe bent.

 

Bergblicks ontwerpen zijn altijd maatwerk; u bepaalt de omvang van de opgave. In een vrijblijvende kennismaking nemen we de tijd om onze werkwijze toe te lichten en u te leren kennen. We maken graag een persoonlijke offerte.

Stuur een bericht of bel 06-15967587