Wonen & Leven

Appartement, penthouse, herenhuis, split level. Hoe pakt u een structurele verandering in uw interieur aan?

 

Ieder huis bezit kwaliteiten voor individuele invulling. Bergblick is de betrokken interieurarchitect die u helpt ze te ontdekken, vormgeven en realiseren. Met een integrale werkwijze. Want in onze visie vormen architectuur, interieurarchitectuur en inrichting een samenspel. Hierin creëren we van de basis tot in de details een nieuwe samenhang en beleving: expressie van uw persoonlijkheid, vertrouwd en vernieuwend.

Bergblick begeleidt doorgroeiers die nieuwe inzichten, high-end wensen en de behoefte aan ontzorging hebben, intensief. Idealistische starters helpen we op weg met  inspiratie en praktische oplossingen. Altijd stemmen we onze diensten af op uw situatie.

 

Inspiratieworkshop

In een inspiratieworkshop helpen we u op weg door de mogelijkheden van uw huis te ontdekken en ideeën te schetsen. U krijgt inzicht en weet beter wat u wilt. Ook kunnen we kostenindicaties geven en anticiperen op eventuele bouwtechnische aanpassingen.

Als u een nieuwbouwhuis gekocht heeft kunt u de workshop gebruiken ter voorbereiding op uw gesprek met de kopersbegeleider.

De workshop duurt circa 3 uur, kost €1070,- (incl. btw) en is inclusief voorbereiding en een inspirerend visueel verslag (PDF) met de gemaakte schetsen en referenties.

 

Basisontwerp

U heeft behoefte aan een persoonlijk ontwerp waarin alles samenkomt, en dat u

in eigen beheer wilt uitvoeren. We creëren samen met u, fasegewijs, een totaalplan: een samenhangend geheel waarin alle aspecten belicht worden: bouwkundige, interieurbouw, kleur- en materialisatie, verlichting en suggesties voor inrichting. We presenteren overtuigend met moodboard, 2 en 3D tekeningen en bemonstering. Door het conceptuele karakter behoudt u ruimte voor eigen invulling. Zie het basis ontwerp als een routekaart naar uw droomhuis.

 

Ontwerp++begeleiding

Heeft u uitgebreide en specifieke wensen en wilt u graag begeleid worden bij de aannemerskeuze en het bouwtoezicht? Overweeg dan Ontwerp++begeleiding. Met Bergblick werkt u gefaseerd van concept naar een definitief plan. We gebruiken een serie inspirerende workshops om ontwikkelde ideeën en alle aspecten tot in detail te bespreken.

Ontwerp++begeleiding gaat met detaillering, artist impressies, specificaties, en showroombezoek een flinke stap verder dan het ‘Basis ontwerp’; u krijgt optimaal zicht op kwaliteit. Voor de realisatie ontzorgt Bergblick u met een eventuele vergunningsaanvraag, de aannemersselectie en bouwtoezicht. U weet waar u aan toe bent.

 

Bergblicks ontwerpen zijn altijd maatwerk; u bepaalt de omvang van de opgave. In een vrijblijvende kennismaking nemen we de tijd om onze werkwijze toe te lichten en u te leren kennen. We maken graag een persoonlijke offerte.

Stuur een bericht of bel 06-15967587