Wonen & Leven

De dubbelhoge kastenwand met slanke gallerij vormen het hart van de loft ruimte. Een project in Amsterdam van MKA met binnenhuisarchitect Bergblick interieurarchitectuur.

U heeft een nieuwe casco woning op het oog. Of een appartement of herenhuis dat een grondige upgrade behoeft. U droomt hoe het zó kan worden verbouwd en ingericht dat het voldoet aan úw specifieke wensen. Met visie. Want u waardeert nieuwe ideeën maar ook samenhang en sfeer. 

 

Bergblick (Bni) is de betrokken binnenhuisarchitect die architectuur, interieurbouw en inrichting tegelijk overziet en combineert in vernieuwende ideeën die rekening houden met alle aspecten, van bouwkundig tot styling. Bergblick werkt samen met u aan een gepersonaliseerd interieur tot in de details. Expressief voor uw manier van leven en persoonlijkheid.

 

BINNENHUISARCHITECT VOOR HIGH END EN ZELFBOUW

 

We begeleiden doorgroeiers met nieuwe inzichten, high-end wensen en behoefte aan ontzorging, intensief. Ook helpen we idealistische zelfbouwers op weg met inspiratie en praktische oplossingen. Altijd stemmen we onze diensten af op uw situatie.

Inspiratie sessie

Snel inzicht en nieuwe ideeën. Om uw eigen plan uit te stippelen of als vliegende start van een project met Bergblick. Voor (aspirant) bewoners van bestaande en nieuwbouwhuizen.

Lees verder

 

Basisontwerp

U heeft behoefte aan een persoonlijk ontwerp waarin alles samenkomt, en dat u in eigen beheer wilt uitvoeren. Dan creëren we samen met u, fasegewijs, een totaalplan: een samenhangend geheel waarin alle aspecten belicht worden: bouwkundige, interieurbouw, kleur- en materialisatie, verlichting en suggesties voor inrichting. We presenteren overtuigend met 2 en 3D tekeningen, moodboards en bemonstering. Door het conceptuele karakter behoudt u ruimte voor eigen invulling. Zie het basis ontwerp als een routekaart naar uw droomhuis.

 

Ontwerp++begeleiding

Heeft u uitgebreide en specifieke wensen en wilt u graag begeleid worden bij de aannemerskeuze en het bouwtoezicht? Overweeg dan Ontwerp++begeleiding. Daarin werkt u met binnenhuisarchitect Bergblick gefaseerd van concept naar een definitief plan. In een serie inspirerende workshops bespreken we alle ontwikkelde ideeën en alle aspecten tot in detail.

Ontwerp++begeleiding gaat met detaillering, artist impressies, specificaties, en showroombezoek een flinke stap verder dan het ‘Basis ontwerp’; u krijgt optimaal zicht op kwaliteit. Voor de realisatie ontzorgt Bergblick u met een eventuele vergunningsaanvraag, de aannemersselectie en bouwtoezicht. U weet waar u aan toe bent.

 

Bergblicks ontwerpen én offertes zijn altijd maatwerk. U bepaalt de omvang van de opgave. We denken graag met u mee hoe u het best geholpen bent.  Bel gerust met uw vraag of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Binnenhuisarchitect Dennis Weijnand met opdrachtgever op de afbouw van Houthaven lofts.

Benieuwd naar wat Bergblick kan doen voor u? Stuur een bericht of bel, en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.