De interieurarchitect. Uptown Appartement overzicht Uptown Appartment keuken Uptown Appartement flexkamer De Maasbode Uptown Appartement by bergblick Centraal in het Maasbode Uptown appartement staat een houten kern met keuken, zithoek en kasten. Een project in Rotterdam van binnenhuisarchitect, interieurarchitect Bergblick.
Categorie
Wonen & Leven

De Maasbode Uptown Appartement

 

Voor dit woningtype heeft Bergblick het optionele high-end afbouwpakket ontwikkeld. Ook voor de andere appartementen in De Maasbode is het pakket toepasbaar. Bergblick stemt daarbij het interieur op u af, met variaties binnen het high-end pakket en maatwerk. Indien gewenst verzorgt Bergblick het totale interieur inclusief inrichting, lichtplan en styling. 

 

Dit Uptown Appartement is zo ontworpen dat je er in kan rondlopen waardoor de ruimte gaat leven en je hem groter ervaart.

Gezien de ligging en aard namen we rustzoekers in gedachten, stellen en vrijgezellen. Voor hen hebben we een ruimtelijk appartement ontworpen dat het panoramisch uitzicht viert en verleidt om te genieten.

Daarvoor hebben we de centraal gelegen techniekruimte volledig met eikenhout omkleed. Zodat we functionaliteit konden toevoegen en sfeer maken voor alle ruimten eromheen. Een keukenkastenwand, eettafelbank, open bibliotheekwand, wandbetimmeringen, tot en met verlichting. Daarmee is een prachtige, verfijnd houten paviljoen ontstaan waarin alles als vanzelfsprekend is geïntegreerd. Het eiken is verkrijgbaar in verschillende kleuroliën.

De warme uitstraling blijft rondom altijd zichtbaar door de glazen taats- en schuifdeuren. Met de schuifdeuren maak je een ‘en-suite’ van de zijkamer en de lounge. Het kookeiland is sculpturaal en strak, met de bar uitkijkend over de stad.

 

Is dit project inspirerend voor uw situatie en wilt u meer weten? Stuur een bericht of bel, en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

 

 

 

 

Locatie: Witte de Withkwartier, Rotterdam

Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling 

Architect woontoren: Van Bergen Kolpa Architecten

Status: in aanbouw

Oppervlakte: 115m2

 

* Getoonde afbeeldingen geven een impressie van het high-end ontwerp door Bergblick. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.