Poortmeesters interieurs Stadswoning met werkkamer Poortmeesters interieurs Stadswoning special De woonkeuken en trap vormen een mooi geheel van lichte materialen. Een project in Delft van binnenhuisarchitect, interieurarchitect Bergblick. Poortmeesters interieurs Stadswoning met keuken op de 1e verd. Poortmeesters interieurs 3-kamer appartement Poortmeesters interieurs Penthouse Poortmeesters interieurs 4-kamer appartement
Categorie
Wonen & Leven

Poortmeesters interieurs

 

Poortmeesters is een bijzonder woningbouwproject vlakbij het centrum van Delft. Al in een vroeg stadium heeft Bergblick mee-ontworpen aan de woningindelingen. Daardoor bieden de nu aangeboden woningen meer woonplezier en gebruikswaarde dan standaard. Zie ook Poortmeesters interieurconcepten op deze site.

Om inspiratie te bieden heeft Bergblick deze concepten voor een aantal woningtypen gevisualiseerd met artist impressions en referentiefoto’s. Woonideeën die u na oplevering van het huis kunt (laten) uitvoeren.

 

Er is een zorgvuldige variatie aan inrichtingsstijlen bedacht. Iedere stijl is in alle woningtypen toepasbaar. Ook zijn er specifieke oplossingen per type. Zoals de trapkast van anderhalve verdieping, de luxe slaap-suite of intieme woonkeuken. Van stadswoning tot penthouse, ieder woningtype heeft zijn karakteristieke mogelijkheden.

Op de nieuwspagina nieuwbouw-poortmeesters.nl. leest u het interview over inspiraties en over de woonthema’s.

 

Geïnteresseerd? Bergblick interieurarchitectuur past de ontwerpen toe op uw bouwnummer en begeleidt de realisatie. Daarbij is veel ruimte voor aanpassingen aan uw smaak en leefstijl. En als u dat wenst, ontwerpt Bergblick volledig maatwerk.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?  Of een afspraak maken voor vrijblijvend informatiegesprek?
Laat het weten via het contactvenster of bel.

 

Locatie: Spoorzone, Delft

Ontwikkeling: BPD Ontwikkeling BV, Ballast Nedam Development

Architect: Vera Yanovshtchinsky Architecten

Status: fase verkoop