Category
Wonen & Leven

Poortmeesters interieurs

 

Al in een vroeg stadium van het woningbouwproject heeft Bergblick meegedacht over woningindelingen die het woonplezier en de gebruikswaarde verhogen. Zie ook ‘Poortmeesters interieurconcepten’ op deze site.

Om inspiratie te bieden zijn deze concepten voor een aantal woningtypen gevisualiseerd met artist impressions en referentiefoto’s. Zie ook de toelichting op nieuwbouw-poortmeesters.nl. Het gaat om ideeën die u na oplevering van het huis zelf kunt (laten) uitvoeren.

 

Er is een zorgvuldige variatie aan inrichtingsstijlen bedacht. Iedere stijl is in alle woningtypen toepasbaar. Ook zijn er specifieke oplossingen per type. Zoals de trapkast van anderhalve verdieping, de luxe slaap-suite of intieme woonkeuken. Van stadwoning tot penthouse, ieder woningtype heeft zijn karakteristieke mogelijkheden.

 

Bergblick biedt u toepassing van de ontwerpen en begeleiding van de realisatie. Momenteel wordt de inpassing van de ontwerpen in het casco voorbereid.  Er is veel ruimte voor individuele afstemming. En als u dat wenst, ontwerpt Bergblick ook volledig maatwerk.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?  Of een afspraak maken voor vrijblijvend informatiegesprek?
Laat het weten via het contactvenster of bel.

 

Locatie: Spoorzone, Delft

Ontwikkeling: BPD Ontwikkeling BV, Ballast Nedam Development

Status: fase verkoop