Split level interieur Split level interieur De interieurarchitect Bergblick. Blik op de split-level vanuit de keuken Split level interieur Split level interieur Split level interieur Split level interieur Split level interieur
Categorie
Wonen & Leven

Split level interieur Kijkduin

 

In het nieuwbouwproject Finest of Ockenburgh, vlak achter de duinen van Kijkduin, heeft Bergblick de verschillende smaken van de bewoners versmolten in een bijzonder split level ontwerp.

Al vroeg in het ontwerpproces werd duidelijk dat de ene voorkeur voor ‘strak, industrieel en landelijk’ tot een interessante mix kon leiden met de andere voorkeur voor ‘verfijnd en speels’. Daarnaast was de opdracht eenduidig in het integreren van veel praktische kastruimte, waar nieuwbouwwoningen zelden in voorzien.

Het concept is een woonlandschap maken dat eenheid eenheid uitstraalt. In sfeer, ruimtelijkheid en functionaliteit, vanaf de entree tot en met de lounge. Om dat te bereiken heeft de centrale hoger gelegen lounge de identiteit gekregen van een uitzichtpunt. Het biedt zicht op een woonlandschap er omheen. Het landschap reflecteert de verschillende voorkeuren met een stevig palet met engels groen, blank staal, beton en hout. Alle zijn zorgvuldig en afgewogen toegepast. Een casco muurtje van de lounge wordt vervangen door een balustrade zodat meer zicht instaat; de loungevloer wordt iets verlengd en de trap geupgrade met een stalen hekwerk.

Onderdelen van het integrale interieurontwerp:

Inbouwkasten

Keuken

Badkamer

Nieuwe stalen trapbalustraden 

Nieuwe brede bg trap

Kleur- en afwerkingsplan

Basis verlichtingsplan

 

Geïnteresseerd wat voor interieurconcept past in uw situatie? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Locatie: Kijkduin, Den Haag

Opdrachtgever: particulier

Status: aanbesteding interieur, uitvoering winter 2020/2021

Oppervlakte: ca. 159 m2

Artist impression architectuur: Mix Architectuur