Topfloor overzicht TopFloor entree TopFloor keuken TopFloor lounge TopFloor slaapsuite
Category
Wonen & Leven

De Maasbode TopFloor

Voor dit woningtype heeft Bergblick het optionele high-end afbouwpakket ontwikkeld. Maar ook voor de andere TopFloor appartementen is het pakket toepasbaar en te personaliseren. Bespreek je interesse met de kopersbegeleider. Voor speciale wensen, de keukeninrichting of meer informatie zal hij je in contact brengen met Bergblick. 

 

De Topfloor is ontworpen voor levensgenieters, architectuurliefhebbers, stedelingen die voor hun rust graag uitstijgen boven het stadsgejoel. Vergelijkbaar met een penthouse, maar dan tweelaags en in het centrum.

Dat zit hem in de 12 meter gevelbreedte, en de woningdiepte van 15 meter op de 1e verdieping. In de verrassende routing langs speciaal ontworpen onderdelen en afwerkingen. Zoals de uitgesproken trap en badkamer. Het huis is daardoor architectonisch. Door het trapgat heenkijkend ervaar je het groen en het licht van de patio op de verdieping, en daarmee de samenhang tussen de woonlagen.

Opnieuw vormt een fraaie houten afwerking de basis in deze high end uitvoering. Het hout begeleidt je de woning in vanaf de entree en zet zich door in een strakke,  geraffineerde keuken, de trap en de lounge, tot in de gangzone van de verdieping.

Om zoveel mogelijk van de ruimte te kunnen genieten hebben we veel opbergcapaciteit geïntegreerd. Binnen het high end pakket is keuzevrijheid in de speciaal voor De Maasbode ontwikkelde kastenserie en accessoires. Bergblick helpt de bewoners van dit woningtype om met de juiste keuzes de Topfloor persoonlijk te maken.

 

Locatie: Witte de Withkwartier, Rotterdam

Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling BV, regio Zuid-West

Status: verkoop

Oppervlakte: 192m2