De interieurarchitect Bergblick. De Maasbode Topfloor 3D overzicht. De Maasbode Topfloor bergblick De Maasbode Topfloor keuken en lounge aan terras De Maasbode Topfloor lounge bergblick TopFloor slaapsuite De Maasbode Topfloor high-end verd. 12B bergblick
Categorie
Wonen & Leven

De Maasbode TopFloor

Voor dit woningtype heeft Bergblick het optionele high-end afbouwpakket ontwikkeld. Ook voor de andere type Topfloor appartementen is het pakket toepasbaar. Bergblick stemt daarbij het interieur op u af, met variaties binnen het high-end pakket en maatwerk. Indien gewenst verzorgt Bergblick het totale interieur inclusief inrichting, lichtplan en styling. 

 

De Topfloor is ontworpen voor levensgenieters, architectuurliefhebbers, stedelingen die voor hun rust graag uitstijgen boven het stadsgejoel. Vergelijkbaar met een penthouse, maar dan tweelaags en in het centrum.

Dat zit hem in de 12 meter gevelbreedte, en de woningdiepte van 15 meter op de 1e verdieping. In de verrassende routing langs speciaal ontworpen onderdelen en afwerkingen. Zoals de uitgesproken trap en badkamer. Het huis is daardoor architectonisch. Door het trapgat heen kijkend ervaar je het groen en het licht van de patio op de verdieping, en daarmee de samenhang tussen de woonlagen.

Opnieuw vormt een fraaie houten afwerking de basis in deze high end uitvoering. Het hout begeleidt je de woning in vanaf de entree en zet zich door in een strakke,  geraffineerde keuken, de trap en de lounge, tot in de gangzone van de verdieping.

Om zoveel mogelijk van de ruimte te kunnen genieten hebben we veel opbergcapaciteit geïntegreerd. Binnen het high end pakket is keuzevrijheid in de speciaal voor De Maasbode ontwikkelde kastenserie en accessoires. Bergblick helpt de bewoners van dit woningtype om met de juiste keuzes de Topfloor persoonlijk te maken.

 

Is dit project inspirerend voor uw situatie en wilt u meer weten? Stuur een bericht of bel, en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

 

 

 

 

Locatie: Witte de Withkwartier, Rotterdam

Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling 

Architect woontoren: Van Bergen Kolpa Architecten

Status: in aanbouw

Oppervlakte: 192m2

 

* Getoonde afbeeldingen geven een impressie van het high-end ontwerp door Bergblick. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.