City House vide City House overzicht City House keuken City House slaapsuite De Maasbode City House bergblick
Category
Wonen & Leven

De Maasbode City House

 

Voor dit woningtype heeft Bergblick het optionele high-end afbouwpakket ontwikkeld. Maar ook voor de andere City Houses is het pakket toepasbaar en te personaliseren. Bespreek je interesse met de kopersbegeleider. Voor speciale wensen, de keukeninrichting of meer informatie zal hij je in contact brengen met Bergblick.  

 

Hoog boven straatniveau is een drielaagse tussenwoning een unicum. 

We vonden dat dit type, het City House, een open en levenslustig karakter moest hebben. Intern en naar de omgeving. Daarom gaven we het een royale vide aan de binnenstraat en een suite aan de stadskyline.

De grootte en indeling maakt City House vooral geschikt voor gezinnen met oudere kinderen of stellen met een gastenverblijf of hobbyruimte. 

Om eenheid te garanderen bij latere inrichting is de kernzone ingezet als verbinder voor alle ruimten. Het integreert de trap en opbergruimtes en geeft sfeer door consequent gebruik van hout en unikleuren: een rijke achtergrond voor diverse inrichtingsstijlen. En verkrijgbaar in verschillende kleuropties.

Beneden is de trap uitnodigend, bovenin de vide vloeit hij over in de entresol. Hier is het hart van het huis, hoog en ruimtelijk, met uitzicht op de binnenstraat.

De speciaal ontworpen keuken met verschillende uitvoeringsopties en een luxe slaapsuite completeren het interieur tot echt high-end.

 

Locatie: Witte de Withkwartier, Rotterdam

Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling 

Status: verkoop

Oppervlakte: 170m2

 

* Getoonde afbeeldingen geven een impressie van het high-end ontwerp door Bergblick. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.