De interieurarchitect. City House vide, blik richting de kern. City House overzicht City House keuken City House slaapsuite De Maasbode City House bergblick
Categorie
Wonen & Leven

De Maasbode City House

 

Voor dit woningtype heeft Bergblick het optionele high-end afbouwpakket ontwikkeld. Ook voor de andere type City Houses is het pakket toepasbaar. Bergblick stemt daarbij het interieur op u af, met variaties binnen het high-end pakket en maatwerk. Indien gewenst verzorgt Bergblick het totale interieur inclusief inrichting, lichtplan en styling. 

 

Hoog boven straatniveau is een drielaagse tussenwoning een unicum. 

We vonden dat dit type, het City House, een open en levenslustig karakter moest hebben. Intern en naar de omgeving. Daarom gaven we het een royale vide aan de binnenstraat en een suite aan de stadskyline.

De grootte en indeling maakt City House vooral geschikt voor gezinnen met oudere kinderen of stellen met een gastenverblijf of hobbyruimte. 

Om eenheid te garanderen bij latere inrichting is de kernzone ingezet als verbinder voor alle ruimten. Het integreert de trap en opbergruimtes en geeft sfeer door consequent gebruik van hout en unikleuren: een rijke achtergrond voor diverse inrichtingsstijlen. En verkrijgbaar in verschillende kleuropties.

Beneden is de trap uitnodigend, bovenin de vide vloeit hij over in de entresol. Hier is het hart van het huis, hoog en ruimtelijk, met uitzicht op de binnenstraat.

De speciaal ontworpen keuken met verschillende uitvoeringsopties en een luxe slaapsuite completeren het interieur tot echt high-end.

 

Is dit project inspirerend voor uw situatie en wilt u meer weten? Stuur een bericht of bel, en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

 

 

 

 

Locatie: Witte de Withkwartier, Rotterdam

Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling 

Architect woontoren: Van Bergen Kolpa Architecten

Status: in aanbouw

Oppervlakte: 170m2

 

* Getoonde afbeeldingen geven een impressie van het high-end ontwerp door Bergblick. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.