Kantoor & Werkplek

Kantoor verbouwen en inrichten in een herenhuis, grachtenpand of industrieel pand? In uw werkomgeving moet u kunnen ‘groeien’, productief zijn en plezier hebben.

 

Voor ambitieuze zelfstandig professionals en kleine organisaties ontwerpt Bergblick (bni) professionele werkplekken die duurzaam zijn afgestemd op hun manier van werken en identiteit.

 

Huisvestingsadvies

Een goed ontwerp start met het begrijpen van uw wensen en eisen. Samen brengen we die in kaart en blikken we vooruit. Naast vierkante meters, functionele en technische eisen adviseren we welke oplossingen voor u het beste zullen werken. Bijvoorbeeld plekken voor geconcentreerd werken, samenwerken, brainstormen of klanten ontvangen. We verkennen met beeldmateriaal wat voor uitstraling passend zal zijn bij de aard van uw werk, uw bedrijfsidentiteit en het pand. Daarbij hebben we een scherp oog voor budgettaire haalbaarheid.

Als u op zoek bent naar een nieuwe locatie dan ondersteunt Bergblick u door de geschiktheid ervan te beoordelen en opties te vergelijken. Dit doen we op basis van de samen geformuleerde criteria en snel schetsmatig onderzoek. Moderne kantoorgebouwen bieden flexibiliteit maar stralen soms ook ongewenste uniformiteit uit. Oudere gebouwen brengen vaak extra karakter maar dienen we met een bredere creatieve blik voor inrichtingsopties te bekijken. In beide gevallen traceren we de nodige basistechnische ingrepen zodat ze ook inzetbaar zijn bij uw huuronderhandeling of aankoop.

Concept en ontwerp

In een inspirerend concept leggen we al uw wensen kernachtig vast in beeld en woord. Daarmee heeft u snel een impressie van wat het worden kan, en een indicatie van de inrichtingskosten. Vervolgens gaan we aan de slag om het concept uit te werken tot een krachtig, samenhangend interieurontwerp waarin alles precies op zijn plaats valt: ruimtelijk functioneel, esthetisch, technisch, licht, vaste en losse inrichting, stoffering en huisstijl. Nieuwe inzichten op het gebied van werkplekinrichting, akoestiek, duurzaamheid krijgen vollle aandacht.

 

Aanbesteding en implementatie 

Onze best-practice ervaring strekt zich uit van maatwerkinterieurs voor kleine zelfstandigen tot afbouw van kantoren en showrooms, en gebruiken we om uw plan zo kwalitatief en economisch mogelijk te realiseren. Gedurende het proces adviseren we u met planning, budgettering, aannemers- en leveranciersselectie en toezicht op de uitvoering.

 

Meer weten hoe we u kunnen helpen? Met uw werkplek in een bestaand pand of zoekende naar een nieuwe locatie? Stuur een bericht of bel voor een kennismakingsafspraak 06 15 96 75 87