Inspiratie sessie

Binnenhuisarchitect Dennis Weijnand geeft een inspiratie sessie aan bewoners.

Loopt u tegen de beperkingen van u huis aan, en is het eindelijk tijd voor een upgrade? Of heeft u een nieuw huis op het oog dat eerst aanpassing nodig heeft?  Welke ideeën werken goed en wat komt er allemaal bij kijken? Bergblick (Bni) is de creatieve en betrokken deskundige bij wie u zich oriënteert, inzicht en inspiratie opdoet.

De inspiratie sessie is voor iedereen die vragen heeft over het realiseren van een persoonlijk interieurontwerp. In nieuwbouwprojecten, in bestaande en historische bouw. Bergblick deelt graag zijn kennis en kunde met u op een toegankelijke, interactieve manier.

  • Creatief. Sinds de jaren ’90 ervaren in het genereren van nieuwe inzichten; tijdloos functioneel en esthetisch duurzaam
  • Realistisch. Bergblick werkt design-to-budget, anticipeert op bouwtechnische zaken en wet- en regelgeving
  • Betrokken en met persoonlijke benadering
  • Onafhankelijk. Geen binding met leveranciers/aannemers, wel samenwerkend in een netwerk van specialistisch professionals

 

Doel van een inspiratie sessie is visie te ontwikkelen op uw interieur zodat u volgende stappen kan zetten naar realisatie. In eigen beheer of onder begeleiding van Bergblick. 

Bestaand huis verbouwen en herinrichten?

Bewoners bekijken hun huis met binnenhuisarchitect bergblick voor een renovatie en verbouwing.

Stapelen de wensen voor verbetering in uw huis zich op? Of is verandering van gezinssituatie aanleiding voor een nieuwe indeling? Misschien ruimte voor iets dat u al lang koesterde. Hoe pakt u het aan?

 

Indelingsveranderingen, inbouw van een trap, keuken, badkamer of kastenwand vragen om technische afstemming. Maar in een inspiratie sessie is de functionaliteit en sfeer die passen bij ú, leidend. Daarbij we kijken we evengoed naar het karakter van het huis voor unieke kansen;

sommige zijn misschien vergunningsplichtig. Vooral historische panden vragen om ontwerpen met respect en gevoel voor ambacht.

Bergblick schetst met u de ideale situatie en hoe daar zoveel mogelijk van te realiseren, creatief én realistisch. 

 

Indien u graag zelf uw project uitvoert maar wel een ‘routekaart’ nodig heeft, dan is het ‘Basisontwerp’-pakket een logisch vervolg op de Inspiratie sessie. Met ‘Basisontwerp’ helpt Bergblick u graag verder uw interieur in eigen beheer te realiseren. Lees meer

Nieuwbouwhuis op het oog?

Schetsontwerpen voor een split level woning in Kijkduin door binnenhuisarchitect bergblick

Met de standaard plattegronden en artist impressions van een nieuwbouwhuis is het moeilijk voor te stellen hoe u het interieur naar uw eigen hand kunt zetten. 

In Bergblick’s inspiratie sessie krijgt u daar grip op. We luisteren naar uw wensen en beoordelen de woning. We schetsen een visie hoe uw wensen in te passen zijn en welke ingrepen daarvoor nodig zijn. Rekening houdend met de bouwwijze van het nieuwbouwproject.  Daarbij delen we onze praktijk prijsindicaties zodat u met beter inzicht kunt (laten) financieren en overgaan tot koop.

Eenmaal aan tafel met de kopersbegeleider bent u beter in staat keuzes te maken uit de lange lijst  meerwerk-opties.

 

Liever een persoonlijk ontwerp waarin alles samenkomt en dat volledig voor u begeleid wordt? Dan is de inspiratieworkshop een vliegende start van een ‘Ontwerp++begeleiding’-pakket: een complete service waarmee Bergblick u graag verder helpt uw persoonlijke interieur tot in detail te realiseren. Lees meer

Werkwijze en prijs

De ruimte voor een inspiratie sessie in het kantoor van binnenhuisarchitect bergblick

De sessie bestaat uit drie stappen

    1. Vooraf sturen we u een beknopte vragenlijst en vragen u relevante documenten over het huis te mailen. Indien nodig nemen we contact op met de verkopende partij voor specifieke informatie. Bergblick leest zich in en bereidt ideeën voor. Ook delen we referentiebeelden, bijvoorbeeld via Pinterest, die ons helpen uw voorkeuren te leren kennen.
    2. De workshop zelf duurt circa 3 uur. Wij nemen de tijd voor u, maar u bepaalt waar de accenten liggen. Bijvoorbeeld op het creëren van maximale bergruimte, het toepassen van een specifieke trap, het inbouwen van sfeervolle keuken of badkamer, of het creëren van serre of tuinkamer.
    3. Binnen enkele dagen na de workshop leveren we een inspirerend visueel verslag (PDF) met de gemaakte schetsen, foto-referenties en tips. U heeft iets in handen dat u verder helpt.

 

Prijs €1.300,- inclusief btw.

Wilt u meer weten over de workshop of heeft u wensen die u wil voorbespreken? Bel gerust of stuur een bericht.