City Villa overzicht City Villa entree City Villa keuken De Maasbode City Villa bergblick high-end bergblick City Villa vide/werkruimte City Villa badkamer slaap suite City Villa doorsnede
Category
Wonen & Leven

De Maasbode City Villa

Voor dit woningtype heeft Bergblick het optionele high-end afbouwpakket ontwikkeldMaar ook voor de andere City Houses is het pakket toepasbaar en te personaliseren. Bespreek je interesse met de kopersbegeleider. Voor speciale wensen, de keukeninrichting of meer informatie zal hij je in contact brengen met Bergblick. 

 

Van de uitzonderlijke City Villa heeft De Maasbode er twee, op de zuidhoeken van de 5e verdieping. Precies boven de historische daklijn van de wijk, met ramen langs 3 zijden en een bijna panoramische oriëntatie op de omgeving. Licht stroomt binnen, de woning voelt veel groter, hier leef je met de stad.

Om tegenwicht en geborgenheid aan deze openheid te bieden heeft Bergblick de kernzone volledig in hout ontworpen. Alle ruimten zijn verbonden aan deze zone en krijgen meer sfeer door de wandbetimmeringen, de trap en de inbouwkasten die er in opgenomen zijn. Ondanks zijn grootte zal het huis daardoor aanvoelen als een samenhangend geheel.

Dat begint al in de entree. Deze is mooi ruimtelijk vormgegeven en vloeit over in de trap en de vide, het warme hart van het huis. Daaromheen zijn alle ruimten royaal bemeten en voorzien van mooi afgewerkte kasten, wanden, deuren en glazen balustrades.

Aan de vide op de 1e en bovenaan de trap op de 2e verdieping bevinden zich twee ruimten ideaal als werk- of tv-plek, of als speel- of fitnesszone. De getekende high-end optie heeft twee slaapkamers en een luxe slaapsuite voor een klein gezin. Voor tweepersoonshuishoudens is een high-end optie mogelijk met de woonruimte over twee volle woonlagen en twee slaapkamers op de 3e.

 

Locatie: Witte de Withkwartier, Rotterdam

Opdrachtgever: BPD Ontwikkeling BV, regio Zuid-West

Status: verkoop

Oppervlakte: 207m2

 

* Getoonde afbeeldingen geven een impressie van het high-end ontwerp door Bergblick. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.