In de loft van binnen architect Bergblick staat een box met keuken, bed en bank centraal. City Loft alkoofbed City Loft infographic De Maasbode City Loft high-end bergblick
Categorie
Wonen & Leven

De Maasbode City Loft

 

Voor dit woningtype in De Maasbode heeft Bergblick een optionele interior box ontwikkeld in verschillende kleurstellingen. Indien gewenst verzorgt Bergblick het totale interieur van de City Loft inclusief inrichting, lichtplan en styling. 

 

De compacte ruimte van de City Loft was aanleiding een ontwerp te maken voor een innovatieve en stedelijke lifestyle. Levenslustig, slim en onderscheidend met een knipoog naar een designhotel en een tiny house. Een kernachtig ontwerp voor mensen die veel reizen voor hun werk en die in hartje Rotterdam een pied à terre willen, voor jonge urban professionals, of als familie-investering voor de studerende kinderen.

 

De interior box van de city loft is superfunctioneel

 

Het concept leidde tot een box waar zoveel mogelijk in zit en direct de toon zet. Je hoeft dan zelf nog maar weinig losse inrichting te kopen. Zie de box als een groot meubel met complete keuken, zithoek, tweepersoons alkoofbed, werkplek, inloopkledingkast en opbergvakken. De badkamer, wc en installatieruimte zijn buiten de box tegen de casco achterwand geplaatst.

Met verschillende houtsoorten, werkbladkleuren en stofsoorten kun je de box van de Cit Loft een eigen uitstraling geven. Van nordic tot club-chique.

 

Is dit project inspirerend voor uw situatie en wilt u meer weten? Stuur een bericht of bel, en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.

 

 

 

 

Locatie: Witte de Withkwartier, Rotterdam

Opdrachtgever:BPD Ontwikkeling 

Architect woontoren: Van Bergen Kolpa Architecten

Status: in aanbouw

Oppervlakte: 53m2

 

* Getoonde afbeeldingen geven een impressie van het high-end ontwerp door Bergblick. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.