Wonen & Leven

Past uw huis niet meer bij uw gezin of carriere-ontwikkeling? Heeft u nieuwe voorkeuren en inzichten, en denkt u aan verbouwen of verhuizen? 

 

Misschien overweegt u zelfs een casco, klushuis  of loft helemaal naar uw hand te zetten. Laat Bergblick de mogelijkheden van uw huis schetsen, wat kan en wat niet. Uw leven, uw wensen, uw budget, en meer dan u voor mogelijk houdt.

 

Bergblick ontwerpt vernieuwende interieurs op maat met architectonische kwaliteit. Want de architectuur is de basis voor persoonlijke beleving: een indeling die het gevoel van ruimte versterkt, zichtlijnen en sfeervolle plekken, lichtval en het contact met buiten …

Stap voor stap werken we naar een definitief plan. In inspirerende workshops bespreken we de beste ideeën en alle aspecten tot in detail, waarbij u wordt geadviseerd over haalbaarheid van de totale verbouwing. Met een persoonlijke keuze aan materialen, kleur en inrichting creëert Bergblick een omgeving en sfeer die vormgeeft aan u.

 

In de realisatiefase ontzorgt Bergblick u met de vergunningsaanvraag, aannemerselectie en bouwtoezicht. U weet waar u aan toe bent, zodat u met een goed gevoel kunt beslissen en genieten.

 

Geïnteresseerd? Stuur een bericht of bel.>>