Wonen & Leven

Ieder huis bezit kwaliteiten voor persoonlijke oplossingen. Bergblick (Bni) is de betrokken interieurarchitect die u helpt ze te ontdekken, vormgeven en realiseren.

 

Appartement, penthouse, herenhuis, of villa: met een integrale werkwijze pakken we een structurele verandering aan. Want in onze visie vormen architectuur, interieur, en eventueel tuin, een samenspel. Hierin creëren we vanaf de basis tot in de details een nieuwe samenhang en beleving, als expressie van uw manier van leven en persoonlijkheid: vertrouwd en vernieuwend.

Bergblick begeleidt doorgroeiers die nieuwe inzichten, high-end wensen en de behoefte aan ontzorging hebben, intensief. En idealistische starters helpen we op weg met inspiratie en praktische oplossingen. Altijd stemmen we onze diensten af op uw situatie.

 

Inspiratieworkshop

In een inspiratieworkshop helpen we u op weg door de mogelijkheden van uw huis te ontdekken en ideeën te schetsen. Zo krijgt u inzicht en weet u beter wat u wilt. Ook kunnen we kostenindicaties geven en anticiperen op eventuele bouwtechnische aanpassingen.

Als u een nieuwbouwhuis gekocht heeft kunt u de workshop gebruiken ter voorbereiding op uw gesprek met de kopersbegeleider.

De workshop duurt circa 3 uur, kost €1070,- (incl. btw) en is inclusief voorbereiding en een inspirerend visueel verslag (PDF) met de gemaakte schetsen en referenties.

 

Basisontwerp

U heeft behoefte aan een persoonlijk ontwerp waarin alles samenkomt, en dat u

in eigen beheer wilt uitvoeren. Dan creëren we samen met u, fasegewijs, een totaalplan: een samenhangend geheel waarin alle aspecten belicht worden: bouwkundige, interieurbouw, kleur- en materialisatie, verlichting en suggesties voor inrichting. We presenteren overtuigend met moodboard, 2 en 3D tekeningen en bemonstering. Door het conceptuele karakter behoudt u ruimte voor eigen invulling. Zie het basis ontwerp als een routekaart naar uw droomhuis.

 

Ontwerp++begeleiding

Heeft u uitgebreide en specifieke wensen en wilt u graag begeleid worden bij de aannemerskeuze en het bouwtoezicht? Overweeg dan Ontwerp++begeleiding. Daarin werkt u met Bergblick gefaseerd van concept naar een definitief plan. In een serie inspirerende workshops bespreken we alle ontwikkelde ideeën en alle aspecten tot in detail.

Ontwerp++begeleiding gaat met detaillering, artist impressies, specificaties, en showroombezoek een flinke stap verder dan het ‘Basis ontwerp’; u krijgt optimaal zicht op kwaliteit. Voor de realisatie ontzorgt Bergblick u met een eventuele vergunningsaanvraag, de aannemersselectie en bouwtoezicht. U weet waar u aan toe bent.

 

Bergblicks ontwerpen zijn altijd maatwerk, maar u bepaalt de omvang van de opgave. In een vrijblijvende kennismaking nemen we de tijd om onze werkwijze toe te lichten en u te leren kennen. Graag maken we een persoonlijke offerte.