binnenhuisarchitect Rotterdam

Een ruimtescheidende open kast zoneert het appartement in koken, wonen en slapen.

Droomt u van een interieur dat qua indeling en sfeer beter past bij hoe u wilt wonen? Omdat uw huis u beperkt, uw huishouden verandert, of u meer tijd en ruimte heeft voor de dingen waarvan u geniet?

Een ruimtelijke en functionele verandering vraagt om een structurele aanpak vanaf de basis. Architectonisch en esthetisch. Daarvoor is Bergblick (Bni) de betrokken binnenhuisarchitect die met u de mogelijkheden ontdekt die passen bij u.

 

Penthouse, loft, heren- of vrijstaand huis; een interieur voor uw manier van leven en persoonlijkheid is wat we nastreven. In onze visie zijn architectuur, interieur en inrichting deel van hetzelfde verhaal  over u.  Deze integrale visie betekent dat we altijd samenhang houden en creative mogelijkheden zien die voor anderen verborgen blijven. 

 

Bergblick koestert kwaliteit die werkt voor u, niet de grootte van een project. Zo helpen we idealistische starters op weg met inspiratie en praktische

oplossingen. En begeleiden we ‘doorgroeiers’ met high-end wensen en behoefte aan ontzorging intensief. Altijd stemmen we onze diensten af op uw situatie.

Drie soorten service pakketten zijn daarvoor de basis.

 

Inspiratie sessie

Snel inzicht en nieuwe ideeën. Om uw eigen plan uit te stippelen of als vliegende start van een project met Bergblick. Voor (aspirant) bewoners van bestaande en nieuwbouwhuizen. 

Lees meer

 

Basisontwerp

Een persoonlijk ontwerp voor uitvoering in eigen beheer. Voor als u zelf handig bent en een eigen netwerk heeft. We creëren stapsgewijs een totaalplan in duidelijke 2- en 3D tekeningen. Juist het conceptuele karakter laat ruimte voor uw eigen invulling. 

Lees meer

 

Ontwerp++begeleiding

Een uitgebreid servicepakket voor als u specifieke wensen heeft, de lat hoog legt en deskundig begeleid wil worden bij aannemerskeuze en bouwtoezicht.  We werken, samen met u, gefaseerd van concept naar realisatie. Ontwerp++begeleiding gaat in de details een flinke stap verder dan het ‘Basis ontwerp’

Lees meer

 

Bergblicks dienstverlening is altijd maatwerk. We maken graag een offerte voor u. Meer weten?

Binnenhuisarchitect Dennis Weijnand met opdrachtgever op de afbouw van Houthaven lofts.

Benieuwd naar wat Bergblick kan doen voor u? Stuur een bericht of bel, en vraag een vrijblijvende kennismaking aan.