In het penthouse staan de keuken en trap vrij in de ruimte en houden het uitzicht naar alle kanten open. Een project in Amsterdam van MKA met binnenhuisarchitect Bergblick interieurarchitectuur.

Bergblick – bureau voor interieurarchitectuur

Appartement, loft, herenhuis of villa, ieder huis bezit kwaliteiten voor transformatie tot een persoonlijke omgeving; functioneler, ruimtelijker, eigener. Bergblick (bni) is de betrokken interieurarchitect die u helpt ontdekken, vormgeven en realiseren.
Kompas inspiratie sessie icoontje van bergblick

Inspiratieworkshop

In een inspiratieworkshop helpen we u op weg door de mogelijkheden van uw huis te ontdekken en ideeën te schetsen. Zo krijgt u inzicht en weet u beter wat u wilt. Ook kunnen we kostenindicaties geven en anticiperen op eventuele bouwtechnische aanpassingen. Als u een nieuwbouwhuis gekocht heeft kunt u de workshop gebruiken ter voorbereiding op uw gesprek met de kopersbegeleider.

De workshop duurt circa 3 uur, kost €1070,- (incl. btw) en is inclusief voorbereiding en een inspirerend visueel verslag (PDF) met de gemaakte schetsen en referenties.

De interieurarchitect Basisontwerp icoontje

Basisontwerp

U heeft behoefte aan een persoonlijk ontwerp waarin alles samenkomt, en dat u in eigen beheer wilt uitvoeren. Dan creëren we samen met u, fasegewijs, een totaalplan: een samenhangend geheel waarin alle aspecten belicht worden: bouwkundige, interieurbouw, kleur- en materialisatie, verlichting en suggesties voor inrichting. We presenteren overtuigend met moodboard, 2 en 3D tekeningen en bemonstering. Door het conceptuele karakter behoudt u ruimte voor eigen invulling. Zie het basis ontwerp als een routekaart naar uw droomhuis.

Bergblicks ontwerpen zijn altijd maatwerk, daarom maken we voor het Basisontwerp en voor Ontwerp++begeleiding graag een persoonlijke offerte.  

De interieurarchitect Ontwerp++begeleiding icoontje

Ontwerp ++ begeleiding

Heeft u uitgebreide en specifieke wensen en wilt u graag begeleid worden bij de aannemerskeuze en het bouwtoezicht? Overweeg dan Ontwerp++begeleiding. Daarin werkt u met Bergblick gefaseerd van concept naar een definitief plan. In een serie inspirerende workshops bespreken we alle ontwikkelde ideeën en alle aspecten tot in detail. Ontwerp++begeleiding gaat met detaillering, artist impressies, specificaties, en showroombezoek een flinke stap verder dan het ‘Basis ontwerp’; u krijgt optimaal zicht op kwaliteit. Voor de realisatie ontzorgt Bergblick u met een eventuele vergunningsaanvraag, de aannemersselectie en bouwtoezicht. U weet waar u aan toe bent.

Interesse?

In een korte bespreking of bezichtiging krijgen wij een beeld van uw wensen en krijgt u inzicht in onze manier van werken. Dat kan bij ons aan de Zeestraat of bij u op locatie. Vrijblijvend. Als u de velden hiernaast invult dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

Dennis Weijnand interieurarchitect van bergblick

Dennis Weijnand, oprichter van Bergblick, architect en interieurarchitect bni.

Workshop
Ik heb interesse in

Contact

Bergblick interieurarchitectuur
Zeestraat 100,  2518 AD  Den Haag

 

mobiel: + 31 (0)6 15967587
e-mail: dennis@bergblick.nl

Het BNI beeldmerk dat wordt gebruikt door binnenhuisarchitect bergblick

bni

Lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten

Waarom Bni?

Of het nu gaat om het verbeteren van uw badkamer, het optimaliseren van kantoorruimtes, het verbeteren van de belichting op een tentoonstelling of het omvormen van een boerenschuur tot een trendy restaurant. Een interieurarchitect (binnenhuisarchitect, interieurontwerper) is de specialist die u nodig heeft. Hij weet hoe u uw plannen waar kunt maken en wat daar allemaal bij komt kijken.

Een interieurarchitect brengt uw wensen in kaart en voorziet u van professioneel interieuradvies. Hij is bedreven in het ontwikkelen van originele ideeën en verrassende alternatieven en heeft de technische kennis om te beoordelen wat haalbaar is. Daarnaast beschikt hij over waardevolle contacten met leveranciers en aannemers en is op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.
Samen met u werkt de interieurarchitect aan een uniek en effectief interieurontwerp dat past binnen uw budget.

Als u zeker wilt zijn dat u met een professional gaat samenwerken, is het aan te raden een interieurarchitect te kiezen die is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten (BNI). Met een bni-interieurarchitect kunt u rekenen op uitgebreide ervaring, deskundigheid, heldere afspraken en solide contracten.

Ruim driehonderd interieurarchitecten zijn lid van de bni. Zij hebben een erkende opleiding gedaan, staan ingeschreven in het architectenregister en hebben minimaal drie jaar praktijkervaring. Bovendien hebben zij zich verbonden aan de gedragsregels zoals die door de vereniging zijn opgesteld.