De interieurarchitect Bergblick transformeert standaard casco's in persoonlijke plekken.

Bergblick – bureau voor interieurarchitectuur

Appartement, loft, herenhuis of villa, ieder huis bezit kwaliteiten voor transformatie tot een persoonlijke omgeving; functioneler, ruimtelijker, eigener. Bergblick (bni) is de betrokken interieurarchitect die u helpt ze te ontdekken, vormgeven en realiseren.

De interieurarchitect Inspiratieworkshop icoontje

Inspiratieworkshop

In een inspiratieworkshop helpen we u op weg door de mogelijkheden van uw huis te ontdekken en ideeën te schetsen. Zo krijgt u inzicht en weet u beter wat u wilt. Ook kunnen we kostenindicaties geven en anticiperen op eventuele bouwtechnische aanpassingen. Als u een nieuwbouwhuis gekocht heeft kunt u de workshop gebruiken ter voorbereiding op uw gesprek met de kopersbegeleider.

De workshop duurt circa 3 uur, kost €1070,- (incl. btw) en is inclusief voorbereiding en een inspirerend visueel verslag (PDF) met de gemaakte schetsen en referenties.

De interieurarchitect Basisontwerp icoontje

Basisontwerp

U heeft behoefte aan een persoonlijk ontwerp waarin alles samenkomt, en dat u in eigen beheer wilt uitvoeren. Dan creëren we samen met u, fasegewijs, een totaalplan: een samenhangend geheel waarin alle aspecten belicht worden: bouwkundige, interieurbouw, kleur- en materialisatie, verlichting en suggesties voor inrichting. We presenteren overtuigend met moodboard, 2 en 3D tekeningen en bemonstering. Door het conceptuele karakter behoudt u ruimte voor eigen invulling. Zie het basis ontwerp als een routekaart naar uw droomhuis.

Bergblicks ontwerpen zijn altijd maatwerk, daarom maken we voor het Basisontwerp en voor Ontwerp++begeleiding graag een persoonlijke offerte.  

De interieurarchitect Ontwerp++begeleiding icoontje

Ontwerp ++ begeleiding

Heeft u uitgebreide en specifieke wensen en wilt u graag begeleid worden bij de aannemerskeuze en het bouwtoezicht? Overweeg dan Ontwerp++begeleiding. Daarin werkt u met Bergblick gefaseerd van concept naar een definitief plan. In een serie inspirerende workshops bespreken we alle ontwikkelde ideeën en alle aspecten tot in detail. Ontwerp++begeleiding gaat met detaillering, artist impressies, specificaties, en showroombezoek een flinke stap verder dan het ‘Basis ontwerp’; u krijgt optimaal zicht op kwaliteit. Voor de realisatie ontzorgt Bergblick u met een eventuele vergunningsaanvraag, de aannemersselectie en bouwtoezicht. U weet waar u aan toe bent.

Interesse?

In een korte bespreking of bezichtiging krijgen wij een beeld van uw wensen en krijgt u inzicht in onze manier van werken. Dat kan bij ons aan de Zeestraat of bij u op locatie. Vrijblijvend. Als u de velden hiernaast invult dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

Dennis Weijnand interieurarchitect van bergblick

Dennis Weijnand, oprichter van Bergblick, architect en interieurarchitect bni.

Workshop
Ik heb interesse in

Contact

Bergblick interieurarchitectuur
Zeestraat 100,  2518 AD  Den Haag

 

mobiel: + 31 (0)6 15967587
e-mail: dennis@bergblick.nl

unnamed

bni

Lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten