Kantoor & Werkplek

Kantoorgebouw, herenhuis, industrieel pand? Uw werkomgeving is uw visitekaartje en thuisbasis, waar zijn en werken, werken moet.

 

U bent ambitieus en toe aan een volgende stap met uw bedrijf. Bergblick helpt u die te zetten, met een werkomgeving die duurzaam is afgestemd op de manier waarop u wilt werken. Een werkomgeving die herkenbaar vorm geeft aan uw identiteit of merk, en waar u zich helemaal in uw element voelt. Daarvoor biedt Bergblick advies, ontwerp, projectbegeleiding.

 

Huisvestingsadvies start met het begrijpen van uw organisatie. Bergblick brengt met u uw wensen en eisen in kaart (PVE) en blikt met u vooruit. Niet alleen de meters en de functionele en technische eisen. Maar vooral de uitgangspunten voor uw manier van werken, de beste werkplek, en aansprekende merkbeleving. Bergblick beoordeelt de geschiktheid van locaties, want met de juiste kennis haalt u meer uit uw ruimte en uw lease-onderhandeling.

Concept en ontwerp Een inspirerend concept legt al uw eisen kernachtig vast in beeld en woord. Samen bedenken we het, en creëren we draagvlak. Bergblick werkt het concept uit tot een krachtig ontwerp dat alles verbindt: het gebouw met u, de mensen met uw organisatie. Nieuwe inzichten op het gebied van werkplekinrichting, akoestiek, duurzaamheid en regelgeving krijgen volle aandacht.

Ook voor uw aanbesteding en implementatie gebruikt Bergblick zijn best-practice ervaring. Van maatwerkinterieurs voor kleine zelfstandigen tot afbouw van kantoren en showrooms voor het mkb. Om uw plan zo kwalitatief en economisch mogelijk te realiseren adviseer ik u met planning, budgettering, procurement en uitvoeringstoezicht.

 

Interesse? Neem contact op >>

 

Snel gefundeerd advies nodig? Lees meer >>