Over Bergblick

Architect en interieurarchitect Dennis Weijnand, oprichter van Bergblick, werkt sinds 2011 met een netwerk van interieurexperts voor wonen, werken en de publieke ruimte. Recent zijn we verhuisd van Rotterdam naar de Zeestraat in Den Haag, wederom een levendige locatie die rijk is aan historie en cultuur. 

 

Visie en missie

Bergblick werkt interdisciplinair en ziet interieur, architectuur en omgeving als een gelaagde structuur rondom de gebruiker. Onze ontwerpen creëren meerwaarde door deze lagen te verbinden en te bewerken tot plekken die betekenis- en waardevol zijn, waar mensen zich goed voelen en prettiger functioneren.

 

Propositie

Vanuit deze visie bevragen we opdrachtgevers over hun wensen, hun cultuur van wonen of werken. We zijn betrokken en vernieuwingsgericht. We onderzoeken de opgave en de projectlocatie op hun aard en potenties. Door alle aspecten integraal te behandelen en te visualiseren bieden we overzicht en samenhang. Met inleving, creativiteit en deskundigheid ontwerpen we belevingsvolle interieurs waarin opdrachtgevers zich herkennen en thuisvoelen, als een reflectie van hun persoonlijkheid.

 

Werkwijze

We hechten daarom veel waarde aan goed contact en uitwisseling van ideeën. Als ontwerpers zien we altijd mogelijkheden, die we visualiseren en begroten in samenwerking met de opdrachtgever. Strategisch ontwerpend vinden we de juiste balans. We werken fasegewijs, communiceren beeldend en begeleiden de opdrachtgever tot het volledige ontwerp gerealiseerd is. Om de mooiste resultaten te garanderen leveren we full service: advies, ontwerp en bouwbegeleiding.

 

Honorering en voorwaarden

Bergblick levert altijd maatwerk. In een eerste, vrijblijvende bespreking kunnen we een indicatie geven van ons honorarium, waarna we graag een offerte maken. Op al onze werkzaamheden zijn de bepalingen van De Nieuwe Regeling 2011 van toepassing (Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur).

 

 

Bergblick is lid van de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten).

Dennis Weijnand interieurarchitect van bergblick
Dennis Weijnand managete het team van Marc Koehler
Bergblick Dennis Weijnand Superlofts Houthavens