Over Bergblick

Architect en interieurarchitect Dennis Weijnand is Bergblick in 2011 gestart om met een divers netwerk van interieurexperts te kunnen werken vanuit een eigen missie en visie. Sinds 2018 werkt Bergblick vanuit een historische stadsvilla in het culturele hart van Rotterdam.

 

Bergblick werkt onder andere voor de residentiële markt en zakelijke markt. Zowel voor doorgroeiers met veranderde woonbehoeften, als voor starters die op weg geholpen willen worden. Voor bedrijven en organisaties die willen groeien, in een omgeving die hun cultuur van werken en identiteit zichtbaar versterkt.

 

Visie

Bergblick benadert vakgebieden inrichting, interieur, architectuur en omgeving als een interdisciplinair, gelaagd geheel, rondom de mens. Interieurarchitectuur, de interieurarchitect creëert meerwaarde door het verbinden van deze lagen. De verbindingen zijn plekken waar men karakter en identiteit ervaart: geborgenheid en samenzijn, contact met buiten, ruimte en licht. Plekken die betekenis- en waardevol zijn, waardoor gebruikers zich comfortabel voelen en prettiger functioneren.

 

Propositie

Vanuit deze visie vragen we onze opdrachtgevers naar hun wensen, cultuur van wonen of werken en naar hun gevoel. We onderzoeken de ruimte op z’n aard en potenties. Door alle aspecten integraal te behandelen bieden we overzicht en samenhang. Met inleving, creativiteit en kennis creëren we persoonlijke interieurconcepten waarin de opdrachtgever zich herkent en thuisvoelt, als een reflectie van zijn persoonlijkheid.

 

Werkwijze

We hechten daarom veel waarde aan goed contact en uitwisseling van ideeën. Als creatieven zien we altijd mogelijkheden, die we visualiseren en begroten in samenwerking met de opdrachtgever. Strategisch ontwerpend vinden we de juiste balans. We werken fasegewijs, communiceren sterk en beeldend en nemen de opdrachtgever mee op reis tot het volledige ontwerp gerealiseerd is. Om de mooiste resultaten te garanderen leveren we full service: advies, ontwerp en bouwbegeleiding.

 

Honorering en voorwaarden

Bergblick levert altijd maatwerk. Na een eerste bespreking kunnen we een indicatie geven van ons honorarium, waarna we graag een offerte maken. Op al onze werkzaamheden zijn de bepalingen van De Nieuwe Regeling 2011 van toepassing (Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur).

 

Lees meer over wat Bergblick voor u kan betekenen onder de tab diensten.

Dennis Weijnand interieurarchitect van bergblick
Dennis Weijnand managete het team van Marc Koehler
Bergblick Dennis Weijnand Superlofts Houthavens