Over Bergblick

Architect en interieurarchitect Dennis Weijnand is Bergblick in 2011 gestart om in een divers netwerk van interieurexperts te werken vanuit een eigen missie en visie. Een historische stadsvilla in het culturele hart van Rotterdam is sinds 2018 het bureau-adres waar we ontwerpen voor wonen, werken en de publieke ruimte.

 

Visie

Bergblick werkt interdisciplinair en benadert interieur, architectuur en omgeving als een gelaagde structuur rondom de gebruiker. Interieurarchitectuur creëert meerwaarde door deze lagen te verbinden en te bewerken tot plekken die betekenis- en waardevol zijn, waar gebruikers zich mee kunnen identificeren, zich comfortabel voelen en prettiger functioneren.

 

Propositie

Vanuit deze visie bevragen we opdrachtgevers over hun wensen, hun cultuur van wonen of werken. We zijn betrokken en vernieuwingsgericht. We onderzoeken de opgave en de projectlocatie op hun aard en potenties. Door alle aspecten integraal te behandelen en te visualiseren bieden we overzicht en samenhang. Met inleving, creativiteit en deskundigheid ontwerpen we belevingsvolle interieurs waarin opdrachtgevers zich herkennen en thuisvoelen, als een reflectie van hun persoonlijkheid.

 

Werkwijze

We hechten daarom veel waarde aan goed contact en uitwisseling van ideeën. Als ontwerpers zien we altijd mogelijkheden, die we visualiseren en begroten in samenwerking met de opdrachtgever. Strategisch ontwerpend vinden we de juiste balans. We werken fasegewijs, communiceren beeldend en begeleiden de opdrachtgever tot het volledige ontwerp gerealiseerd is. Om de mooiste resultaten te garanderen leveren we full service: advies, ontwerp en bouwbegeleiding.

 

Honorering en voorwaarden

Bergblick levert altijd maatwerk. In een eerste, vrijblijvende bespreking kunnen we een indicatie geven van ons honorarium, waarna we graag een offerte maken. Op al onze werkzaamheden zijn de bepalingen van De Nieuwe Regeling 2011 van toepassing (Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur).

Stuur een bericht of bel 06 15 96 75 87.

 

Bergblick is lid van de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten).

Dennis Weijnand interieurarchitect van bergblick
Dennis Weijnand managete het team van Marc Koehler
Bergblick Dennis Weijnand Superlofts Houthavens